Hoe Facebook App-plaatsen te stoppen

De app Facebook Places geeft je locatie weer aan vrienden en contacten op je Facebook-vriendenlijst wanneer je je aanmeldt bij een plaats of een andere Facebook-gebruiker je tagt op de locatie. Hoewel de app Facebook Places handig kan zijn bij het ontmoeten van collega's of zakenpartners tijdens een conferentie of andere gebeurtenis, wilt u soms liever "onder de draad door vliegen" en uw locatie geheim houden. Er is geen manier om de Facebook Places-app volledig te blokkeren of uit te schakelen, maar u kunt de oplossing voor tijdelijke oplossingen gebruiken door uw Facebook-tijdlijn in de revisiemodus te zetten, zodat u berichten van vrienden met uw locatie kunt weigeren.

1.

Klik op de knop met de pijl naar beneden in de hoofdmenubalk van uw Facebook-startpagina om het accountmenu te openen.

2.

Selecteer de optie "Privacyinstellingen" in het vervolgkeuzemenu.

3.

Klik op de link 'Instellingen bewerken' in het gedeelte Tijdlijn en tagging.

4.

Selecteer de optie "Vrienden beoordelen waarop je bent beoordeeld voordat ze in je tijdlijn verschijnen".

5.

Klik op de statusknop in het venster Tijdlijnoverzicht. Selecteer 'Ingeschakeld'.

6.

Klik op de knop "Vorige" om het pop-upvenster te sluiten. Facebook biedt je nu de mogelijkheid om alle berichten goed te keuren of te weigeren, inclusief berichten met een locatielabel, voordat ze op je tijdlijn verschijnen.

Tip

  • Posts die wachten op uw beoordeling verschijnen in de sectie Pending Posts van uw Facebook-tijdlijn.